OBS: VI AFVENTER NYE PRISER I FORBINDELSE MED DEN NYE REGISTRERINGSAFGIFT

Se vores udvalg af de mest attraktive
varebiler og få et godt tilbud

Vi har flere biler end vi udstiller – det er bare de mest populære, vi viser i vores udvalg.
Har vi ikke det du søger? Så tag fat i os.

Du kan også læse mere om vores udvalg af varebiler her.

Varebiler

Med erhvervsleasing af varevogn, sparer du en masse tid på administration, du i stedet kan bruge på, at skabe vækst og værdi i din virksomhed. Vi leverer både rådgivning og sparring, så du kan træffe det helt rigtige valg om hvilken varevogn, der er den rigtige for dig – samt hvor mange der skal til, for at gøre dig ekstra godt kørende. Det kan også være, at du blot mangler én varevogn for at fuldende flåden. Det hjælper vi også gerne med. Vi sørger også for, at holde dig opdateret på nyheder, nye regler og tendenser i markedet inde på vores nyhedsside, hvor du altid kan gå ind og holde dig opdateret. Alt i alt vil du altså få både sparring og inspiration hos Jyske Fleet, både før og efter du erhvervsleaser en varevogn.

En rådgiver der faktisk giver rådgivning

Vi sætter en stor ære i, at være den bedste udgave af os selv – især når det kommer til rådgivning og sparring omkring biler, samt hvad der er bedst for netop dig og din virksomhed. Vi gør en dyd ud af, altid at have fingeren på pulsen og der er ikke meget der går vores næse forbi. Derfor kan du også forvente, at vi har en bred viden om hvordan markedet udvikler sig samt hvilken retning dit næste skridt med stor fordel kan tages i.

Tag os med på råd – allerede i dag!

Har du udset dig din næste varevogn eller er du i tvivl om, hvorvidt det skal være den ene eller anden, så tøv ikke med at give os et ring. Du kan træffe os på tlf.: 89 89 50 26 eller på mail: salg@jyskefleet.dk. Det er de mest populære biler vi udstiller her på siden, hvilket betyder at vi har flere varevogne end du umiddelbart ser. Har vi derfor ikke lige det du søger, så tag ligeledes fat i os og lad os hjælpe dig videre. Er du ude efter leasing af firmabil? Se vores udvalg her.

Min Bil App gør det nemt at være kunde hos Jyske Fleet

App’en ’Min bil - leasing med overblik’ giver dig overblik over din leasingaftale – både som administrator af virksomhedens bilflåde og som bruger af en af virksomhedens biler. Du har alle oplysninger lige ved hånden – det er nemt.

Læs mere

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.