Jyske Fleet giver erhvervslivet hjul!

Hos Jyske Fleet har vi fokus på at yde den bedste service inden for finansiering af person- og varebiler til det danske erhvervsliv. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men derimod som proaktiv sparringspartner, der på længere sigt kan bidrage til din virksomheds driftsmæssige vækst og sundhed.

Fokus på din virksomhed

Løbende tilpasning af din leasingløsning giver fleksibilitet og økonomisk råderum. Fleksibilitet som sikrer, at du kan holde fokus på udvikling af din virksomhed og imødegå nye forretninger og økonomisk råderum, der giver dig mulighed for at investere i fremtiden.

Tag dialogen med os

Vores team består af dedikerede medarbejdere, der er specialiseret i fleet management og skræddersyede løsninger til virksomheder af alle størrelser i Danmark. Uanset om din virksomhed har brug for én eller mange biler, har vi en løsning, som passer til dig. Vi hjælper med den rette sammensætning af din leasingløsning, og ønsker at bidrage positivt til din virksomheds fortsatte konkurrenceevne.

Styrk konkurrenceevnen og få økonomisk råderum med leasing. Se mere i filmen.

Jyske Fleet er et selvstændigt brand i Jyske Finans (herunder også Privatleasing.dk) og en del af Jyske Bank koncernen. Med kontorer i Aalborg, Silkeborg og Roskilde er vi altid tæt på dig. Vi er ca. 160 medarbejdere og er en af landets største og mest erfarne virksomheder inden for billeasing og bilfinansiering.

Kontakt os for en uforpligtende snak om sammensætningen af den rigtige leasingløsning til din virksomhed – eller få et godt tilbud på din næste firmabil eller varebil.

Telefon: 89 89 50 26
E-mail: salg@jyskefleet.dk