Læs om Jaguar F-PACE

Skal du have ny firmabil

Vil du være en af de første til at køre Jaguar F-PACE i Danmark? Nu har du muligheden.

I slutningen af maj 2016 lander den nye Jaguar F-PACE hos forhandlerne i Danmark. F-PACE er Jaguars nye spændende Performance Crossover model, der kombinerer sportslige køreegenskaber med praktisk anvendelighed og effektivitet til hverdagen. Bilen har et inspirerende design og indbyder til ægte køreglæde - både på og uden for vejene.

Jaguar F-PACE er fyldt med avanceret teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse. Bilens aerodynamiske design reducerer brændstofforbruget og forbedre stabiliteten - selv ved høj hastighed, så føreren altid føler sig tryg. Den tilbyder også den perfekte balance mellem forbrug og ydelse takket være den lette aluminium konstruktion og teknologisk avancerede motorer.

F-PACE har et af klassens største bagagerum på hele 650 liter og en alsidig 40:20:40 bagsædekonfiguration, som kan øge bagagerummet til 1740 liter. Interiøret omfatter mange eksklusive materialer med et sportsligt og elegant look.

Udvidet sikkerhed

Jaguar har videreudviklet sit sikkerhedssystem og F-PACE er udstyret med avancerede kørselsassistenter - fx Lane Departure Warning (LDW), der underretter føreren med en visuel alarm samt en diskret vibration i rettet såfremt, der registreres et utilsigtet vognbaneskift. Derudover indeholder bilen Autonomous Emergency Braking, der kan registrere et potentielt sammenstød. Føreren advares ved en visuel alarm, men gribes der ikke ind, aktiverer systemet bremserne for at undgå eller mindske en eventuelt kollision.

Ny avanceret dieselmotor

F-PACE byder på et udvalg af avancerede og effektive diesel- og benzinmotorer, inklusive den nye serie af Ingenium-dieselmotorer. Denne nye dieselmotor bygger på avanceret teknologi og en aluminiumskonstruktion, der leverer lavere brændstofforbrug samt mindre CO2-udledning.

Vil du lease Jaguar F-PACE?

Hvis du vil være en af de første i Danmark til at køre Jaguar F-PACE, kan du allerede nu lease den hos Jyske Fleet. Beskatningsprisen er fra 474.649,- (Ex leveringsomkostninger på 3.880,-.) Hos Jyske Fleet står vi klar til at svare på dine spørgsmål – fx i forhold til ekstraudstyr. Kontakt os i dag for at høre om dine muligheder.