Læs nyheden om den nye Volvo V90 og S90 

Nyheder fra Volvo

Volvo lancerer i 2016 en ny S90 og en ny V90.

S90 Den nye Volvo S90 er klassisk og cool. Designet læner sig op ad XC90, men S90 er blevet tilført nye detaljer. Interiøret består af innovativ teknologi og optimeret sikkerhed.

V90 Med V90 præsenterer Volvo en ny definition på ”herregårdsvogn”, der kombinerer en luksuriøs køreoplevelse med en stationcars praktik og udseende. Interiøret i V90 er ekstra lækkert, bilen er rummelig og indeholder masser af plads.

Begge modeller kommer på markedet som hybrid med T8 Twin Engine, som har tre køreprogrammer; Pure, Hybrid og Power. Pure programmet giver lydløs kørsel, mens Hybrid er god til effektiv hverdagskørsel og Power kombinerer benzin- og elmotoren

Fokus på sikkerhed
Begge modeller er udstyret med IntellSafe Assist som standard, hvilket omfatter aktiv fartpilot, afstandsadvarsel og Pilot Assist, som er en semi-automatisk selvkørende fartpilot. Dette gør, ved hjælp af små, automatiske bevægelser af styretøjet, at bilen holdes inden for vejmarkeringerne op til en hastighed på 130 km/timen. Samtidig er det ikke nødvendigt at have en anden bil foran. Bilerne har ligeledes standardmonteret sikkerhedspakken Large Animal Detection, som er i stand til at opdage store dyr og kan med til at undgå eller mildne kollisioner med store dyr.

Volvo On Call
Alle Volvos biler fra 2012 og frem kan fås med Volvo On Call, som er et indbygget hjælpesystem med en app. Volvo On Call giver mulighed for at kontrollere sin Volvo på afstand. Man kan blandt meget andet låse sin bil, aflæse instrumentpanelet samt styre klimaanlægget i bilen ved blot et enkelt klik i app’en. Samtidig kan Volvo On Call give advarsler i tilfælde af tyveri i bilen, eller du kan også spore din bil ved hjælp af GPS, hvis bilen er blevet stjålet.

Du kan læse meget mere om de nye modeller på Volvos hjemmeside her.

Vil du høre mere om fordele ved leasing af din næste firmabil, så kontakt os i dag.